Kätilön pohdintoja -johdanto

Hei,

tämä on blogini, jossa puhun kätilönä olemisesta. Tämä ei ole blogi minusta,  sillä sillä ei ole merkitystä kuka sanoo vaan mitä sanotaan. Tällä blogilla esitän ajatuksiani ja näkemyksiäni kätilön työstä. Se tarkoittaa työtä sairaalassa, jonkun kotona, yhteistyötä doulan ja perheen kanssa, työtä työyhteisön jäsenenä, työtä alaisena ja osana organisaatiota. Lisäksi se tarkoittaa työtä uusien asioiden oppimiseksi ja entisten tapojen unohtamiseksi, työtä ammattitaidon kehittämiseksi ja työtä sopeutua työelämän vaatimuksiin. Ajatuksissani saavat sijaa arvot ja asenteet:  asiat, jotka yllättävän helposti  unohtuvat tai unohdetaan työtä tehdessä. Ja saattaapa jokunen pohdinta työelämän käytöstavoistakin tulla kirjoitetuksi.

Ajatusteni alustana ovat työkokemukseni synnytysosastolla, elämänkokemukseni ja kokemukseni synnyttäjänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *